Eylean Board – lankstus projektų valdymo įrankis

Siekiant pagerinti projektų valdymą, daugumą įmonių pradeda naudoti įvairius projektų valdymo įrankius. Tačiau augant šių įrankių pasiūlai, išsirinkti tinkamiausią gali būti sunku. Todėl nauja šio tinklaraščio skiltis skirta tokių įrankių apžvalgai. Pirmasis po padidinamuoju stiklu – lietuviškas projektų valdymo įrankis Eylean Board.

lenta

Eylean komanda veiklą pradėjo prieš trejus metus, kuomet sukūrusi projektų valdymo įrankį savo reikmėms suprato, kad jis gali būti naudingas ir kitiems. Dabar tarp Eylean klientų tokios pasaulinio lygio įmonės, kaip Tesla Motors, British Petroleum, Sandvik ir daug kitų. Taigi, kuo Eylean sužavėjo pasaulio gigantus?

Paprastumu

Eylean Board naudotis paprasta – visos projekto užduotys vaizduojamos vienoje ar keliose projekto lentose, yra lengvai sukuriamos ir keičiamos. Prie užduočių ar darbų komanda gali palikti aprašus, komentarus, prisegti dokumentus ir kitas svarbias detales. Patogu tai, jog bendroje projekto lentoje vaizduojamos tik mažos užduočių kortelės ir svarbiausia su jomis susijusi informacija, tad galima greitai ir patogiai apžvelgti bendrą projekto būseną. Norint gauti daugiau detalių apie konkrečią užduotį, ši informacija yra pasiekiama atidarius konkrečios užduoties detales.

Funkcionalumu

Be įprastinio užduočių ir komandos valdymo, Eylean yra praturtintas ir papildomomis svarbiomis funkcijomis. Programa automatiškai generuoja ir pateikia pagrindines projekto ataskaitas, leidžia sekti laiką, praleistą atliekant projekto užduotis, leidžia planuoti užduotis tradiciniame kalendoriuje, bei leidžia integracijas su kitomis populiariomis biuro programomis, kaip Microsoft Project, Excel, Outlook ir Team Foundation Server. Eylean suteikia komandai ne tik užduočių valdymą ir priskyrimą, bet pilną projektų valdymo sistemą, palengvinančią komandos darbą.

Prisitaikymu

Eylean komanda pabrėžia, jog siekia kurti įrankį, kuris prisitaiko prie kiekvienos komandos proceso. Programoje esantys projekto lentų šablonai skirti užvesti komandą ant kelio, mokantis naudotis sistema, tačiau yra pilnai modifikuojami ir keičiami pagal komandos poreikius. Priešingai, nei kai kuriuose kituose įrankiuose, čia galite kurti bei modifikuoti neribotą kiekį projekto lentų, bei užduočių ir padaryti įrankį tokiu, kuris tobulai tiks jus.

Nepaisant teigiamų savybių, Eylean vis dar turi ir šiek tiek apribojimų – programa veikia tik Windows operacinėje sistemoje ir on premise deployement. Komandos teigimu, netolimoje ateityje planuojama sistemą padaryti pasiekiamą interneto vartotojams, tačiau kol kad tokios galimybės dar nėra.

Daugiau informacijos apie Eylean Board rasite čia.

Tagged
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos